Proefschrift Award

Alle NVIC leden worden van harte uitgenodigd hun proefschrift in te dienen om mee te dingen naar NVIC Award.

Alle proefschriften die gepubliceerd zijn in 2022 en relevant zijn voor intensive-care-geneeskunde mogen worden ingestuurd. Om in aanmerking te komen dient u lid te zijn van de NVIC en vóór zondag 11 december 2022, 23:59 uur een digitale versie van het proefschrift aan het secretariaat toe te sturen.

Ontwerp zonder titel (22)

Procedure voor het indienen van proefschriften voor de Intensivistendagen

Alle NVIC leden worden van harte uitgenodigd hun proefschrift in te dienen om mee te dingen naar NVIC Proefschrift Award.

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen en wijst de winnaar aan op basis van vooraf opgestelde criteria. De prijs voor het beste proefschrift bestaat uit een geldbedrag voor de aankoop van 80 exemplaren van het proefschrift. Deze proefschriften zullen toegestuurd worden aan alle IC-afdelingen in Nederland. Op deze wijze wordt de nieuw opgedane kennis zoveel mogelijk verspreid.

Alle proefschriften die gepubliceerd zijn in 2022 en relevant zijn voor intensive care geneeskunde mogen worden ingestuurd. Om in aanmerking te komen dient u lid te zijn van de NVIC en vóór zondag 11 december, 23.59 uur een digitale versie van het proefschrift aan het secretariaat (secretariaat@nvic.nl) toe te sturen. Graag ontvangen wij ook uw toestemming voor het plaatsen van uw proefschrift op een NVIC website.

Als genomineerde dient u zich in te schrijven voor de Intensivistendagen. De beste inzendingen zullen gevraagd worden om een presentatie van het proefschrift te geven. Bij de uitnodiging hiervoor zal de congrescommissie u informeren over de gewenste invulling van uw voordracht.

U ontvangt een bevestiging van uw inzending. Indien u op 16 december 2022 nog geen bevestiging heeft ontvangen, gelieve contact op te nemen met het NVIC secretariaat (secretariaat@nvic.nl).